Telefonisch bereikbaar op 0468/20.60.07

Vraag hieronder de reservatie aan en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

 

contact

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY

 

Het Feestbeest Springkastelen is de goedkoopste in de regio!

Het Feestbeest Springkastelen is een jonge onderneming die gaat voor een goede kwaliteit en een nog betere prijs! Het je dus een feestje of een evenement gepland? Bekijk dan zeker onze catalogus aan springkastelen. Er zit er zeker eentje tussen die jouw feest enkele niveaus hoger tilt.

Ik heb een springkasteel gehuurd. Er zijn echter zoveel kinderen dat één kasteel niet voldoende meer is. Wat nu?

Wij zijn hierin zeer flexibel want er kan steeds een kasteel extra gebracht worden. Een telefoontje volstaat terwijl we dan samen overlopen welke kastelen nog geleverd kunnen worden. Onze werknemers staan steeds klaar, zodat we samen uw feest tot een succes kunnen maken. Wil je een extra springkasteel huren dan is Het Feestbeest Springkastelen het juiste adres.

Het dichtstbijzijnde stopcontact is nogal ver. Wat nu gedaan?

Het Feestbeest Springkastelen

Dit is geen probleem aangezien wij steeds voldoende verlengdraad voorzien. Als het stopcontact toch meer dan 25 meter van het springkasteel verwijderd is, laat dit dan even weten. Dan nemen we gewoon meer of langere verlengdraden mee. Dit zorgt trouwens niet voor een extra kost. Enkel een seintje geven is voldoende.

Bij Het Feestbeest Springkastelen is een springkasteel huren een feest!

Enige tijd geleden besloten we om met Het Feestbeest Springkastelen te beginnen. Door onze goede service zal je nooit teleurgesteld zijn. Een team van jonge en geëngageerde mensen zet dan ook altijd zijn beste beentje voor. Wil je bij ons een springkasteel huren? Dan krijg je telkens een nagenoeg nieuw springkasteel aangeboden. Nu een springkasteel huren is daarom de boodschap!

 Volg Het Feestbeest Springkastelen op Facebook voor de laatste nieuwtjes.