Het Prinses springkasteel huren? Voor echte prinsessen en ridders.

Heb jij enkele prinsessen thuis (of misschien ook wel enkele ridders) die je graag zou verassen met een springkasteel?  Dan ben je hier op de ideale plek aanbeland. Lees verder en kom meer te weten over een van onze fantastische springkastelen! Niet twijfelen, gewoon het prinses springkasteel huren. Het meteen bestellen kan hier.

Waarom het Prinses springkasteel huren?

prinses springkasteel hurenWaarom zou je nu net bij Springkastelen Het Feestbeest het prinses springkasteel huren? Omdat misschien een van uw kleine kapoentjes in de nabije toekomst verjaart, en je wil van dit verjaardagsfeestje graag een succes maken! Het prinses springkasteel huren is dan ideaal.

De prinses is niet zomaar een gewoon springkasteel met een enkel springvlak. Nee hoor! Er is aan de zijkant een leuke glijbaan met bovendien nog een obstakel binnenin. Ongelimiteerd veel springplezier gegarandeerd, net zoals op onze andere springkastelen.

Voordelen van het Prinses springkasteel huren?

prinses springkasteel huren Het springkasteel  tovert jouw feestje in een handomdraai om in een succes. Blije gezichtjes worden hiermee gegarandeerd. Bovendien is de prinses een echte blikvanger. Met dit kasteel in uw tuin is weinig andere versiering nodig. Het prinsen- en prinsessenthema is meteen heel duidelijk. Wacht dus niet langer met het prinses springkasteel huren.

Is er in de nabije toekomst een feest, een evenement of zelfs gewoon een dagje om de prinsen en prinsessen in de bloemetjes te zetten? Niet twijfelen, onze prinses staat geduldig te wachten om uw feest te vervoegen. Dus gewoon nu het prinses springkasteel huren.prinses springkasteel huren

 

Het is vooral een heel praktisch springkasteel, met haar kleine afmetingen en toch voldoende springoppervlak. Zelf voor kleine tuinen past dit springkasteel perfect. Vergeet bovendien onze slecht weer garantie niet! Is er op uw geplande dag niet echt “prinsessenweer” voorspeld? Geen nood, u kan gerust het springkasteel annuleren tot wel 24 uur op voorhand.

Wat is bij het prinses springkasteel huren inbegrepen?

De prinses zelf natuurlijk, helemaal overgekomen uit haar verre koninkrijk. Daarnaast nog de levering, plaatsing en de ophaling, steeds met de glimlach. Wij zorgen voor alles zodat je kan genieten van uw feestje en van de blije kinderen dankzij deze prinses! Bovendien zijn ook het verlengsnoer, het bevestigingsmateriaal en de blower inbegrepen. En natuurlijk, vergeet de slecht weer garantie niet!

Wat hebben wij nodig?

In de eerste plaats voldoende ruimte om het springkasteel te plaatsen. Het is aan te raden dit vooraf eens na te gaan. Liefst ook een acceptabele doorgang, aanbevolen is minimaal ongeveer 1 meter breed. Het is ook handig als er iemand aanwezig is tijdens de plaatsing om ons te tonen waar het kasteel moet komen.

Volg ons op Facebook.