Op deze pagina vind je onze voorwaarden en regels terug bij het huren van onze springkastelen en overige artikelen.

 

Reservatie

Reserveren doe je per mail of telefonisch. Een reservatie is pas definitief en geldig indien dit door ons per mail bevestigd wordt.

 

Betaling

Alle prijzen op de website zijn incl. BTW. De betaling gebeurt in contanten bij de levering of via overschrijving op het rekeningnummer BE80 0689 0098 9577 met vermelding van het springkasteel en datum. Dit ten laatste twee weken voor de levering.

 

Levering

Springkastelen worden gratis geleverd in een straal van 20 km rond Berlaar (2590). Woont u verder dan 20 km? Vraag dan vrijblijvend naar onze transport prijzen.  Je moet zelf niet helpen bij de plaatsing of afbraak van het springkasteel. Het uur van de levering en ophaling wordt steeds in overleg met de klanten besproken. Springkastelen kunnen eventueel ook zelf afgehaald en teruggebracht worden.

 

Annulatie

Dit is gratis 24 uur voor de levering bij regenweer of indien u het minimaal 2 weken voor de levering annuleert. In andere gevallen rekenen we 50 euro administratieve kosten aan.

 

Gebruik Springkasteel
  1. De minimale leeftijd is 2 jaar en het gebruik is enkel toegestaan onder toezicht van een volwassen persoon.
  2. Het is verboden om te eten of te drinken in het springkasteel, net zoals schoeisel, scherpe voorwerpen, juwelen, hete voorwerpen, modder, zand en andere.
  3. Het klimmen op de buitenwanden is ook niet toegestaan.
  4. Maak geen gebruik van het springkasteel bij stroomuitval of storing aan de ventilator.
  5. Ontruim het springkasteel bij drukverlies.
  6. Bij eventuele schade kan de huurder aansprakelijk gesteld worden.

 

Regenweer

Het springkasteel kan best altijd opgeblazen blijven. Ook de blower kan tegen regen en hoeft dus niet opgeborgen te worden.

Uitzondering: bij fel onweer/hevige wind haalt u best het kasteel uit het stopcontact en vouwt u het kasteel dubbel zodat er geen water in het springkasteel loopt en bergt u de blower op.

De volledige voorwaarden vindt u hier.