Het dino springkasteel huren? Ideaal voor jouw feest.

Waarom het dino springkasteel huren?

Omdat misschien een van uw kleine kapoentjes in de nabije toekomst verjaart, en je wil van dit verjaardagsfeestje graag een succes maken! Het dino springkasteel huren is dan ideaal. De dino is een standaard springkasteel met een enkel springvlak. Ongelimiteerd veel springplezier gegarandeerd! Toch nog niet genoeg fun? Klik dan hier voor meer springkastelen.

Voordelen van het dino springkasteel huren?

 

Het dino springkasteel huren tovert uw feestje in een handomdraai om in een succes. Blije gezichtjes worden hiermee gegarandeerd. Bovendien is deze dino een echte blikvanger. Met dit kasteel in uw tuin is weinig verdere versiering nodig. Het thema is meteen heel duidelijk. Wacht dus niet langer met het dino springkasteel huren.

Is er in de nabije toekomst een feest, een evenement of zelfs gewoon een dagje om de kindjes te zetten? Niet twijfelen, onze dino staat geduldig te wachten om uw feest te vervoegen. Dus gewoon nu het dino springkasteel bestellen.

Het is vooral een heel praktisch springkasteel, met z’n kleine afmetingen en toch voldoende springoppervlak. Zelf voor kleine tuinen past dit springkasteel perfect. Vergeet bovendien onze slecht weer garantie niet! Je kan gerust bij slecht weer het springkasteel annuleren tot wel 24 uur voor de levering.

Wat is bij het dino springkasteel huren inbegrepen?

De Ridderburcht zelf natuurlijk. Daarnaast nog de levering, plaatsing en de ophaling, steeds met de glimlach. Wij zorgen voor alles zodat je kan genieten van uw feestje en van de blije kinderen dankzij dit fantastisch springkasteel! Bovendien zijn ook het verlengsnoer, het bevestigingsmateriaal en de blower inbegrepen. En natuurlijk, vergeet de slecht weer garantie niet.

Wat hebben wij nodig?

In de eerste plaats voldoende ruimte om het dino springkasteel huren te plaatsen. Het is aan te raden dit vooraf eens na te gaan. Liefst ook een acceptabele doorgang, aanbevolen is minimaal ongeveer 1 meter breed. Het is ook handig als er iemand aanwezig is tijdens de plaatsing om ons te tonen waar het kasteel moet komen.