Het Haai Springkasteel huren bij Het Feestbeest? Voor een beestig feest.

Wij weten zeer goed haai springkasteel huren dat de vangst van haaien in de Noordzee verboden is, maar voor de onze maakten de bevoegde instanties graag een uitzondering. Onze haai is namelijk de meest vriendelijke die je ooit zal tegenkomen! Klim binnen in zijn grote bek en leef je uit op een van de leukste springkastelen in ons assortiment! Lees vooral verder en raak overtuigd over waarom het haai springkasteel huren een goede zaak is. Hier het haai springkasteel huren!

Waarom het haai springkasteel huren?haai springkasteel huren

Omdat plezier gegarandeerd is voor mensen van alle leeftijden! Eens naar binnen geklauterd kan jong en oud zich naar hartelust uitleven in deze multiplay haai! Dus zit er een feestje aan te komen? Zoek je de ideale manier om de kinderen wat af te leiden tijdens een evenement? Aarzel niet om onze haai te huren! Bekijk zeker ook onze andere springkastelen.

Onze multiplay haai is zeer populair want met zijn fantastische uitstraling en een tot de verbeelding sprekend thema tovert hij elk feestje om in een succes! Met zijn vele obstakels binnenin en een supertoffe glijbaan, staat hij voor gegarandeerd uren speelplezier! Het haai springkasteel huren moet je gewoon doen.

 Voordelen van het haai springkasteel huren?

haai springkasteel hurenHet biedt een verrassend leuke activiteit voor de kinderen (en misschien ook wel voor de ouders?) tijdens alle feestjes, evenementen of zelfs misschien gewoon op een luie zondag of een woensdagnamiddag! Iedereen zal zich naar hartelust kunnen uitleven in onze haai! Het haai springkasteel huren is dan ook een must.

Het praktische aspect maakt onze haai zo handig, met zijn makkelijke vorm en niet al te grote afmetingen past hij in de meeste tuinen in Vlaanderen met sprekend gemak!

Wij bieden daarbovenop een slecht weer garantie bij elk van onze springkastelen, zodat u steeds kan afbellen als uw feest letterlijk in het water dreigt te vallen.

 Wat is bij het haai springkasteel huren inbegrepen?

Eerst en vooral de haai zelf natuurlijk eens we hem in onze netten gevangen krijgen. Maar ook de levering, plaatsing en de ophaling zijn altijd inbegrepen. Wij zorgen voor alles zodat je volop kan genieten van het feestje en van de blije kinderen dankzij het haai springkasteel huren. Het verlengsnoer, bevestigingsmateriaal en de blower horen ook in het pakket.

Wat hebben wij nodig?

Vooral voldoende ruimte om het springkasteel te plaatsen. Het is aan te raden dit vooraf eens na te gaan. Daarnaast ook een doorgang van minimaal ongeveer 1 meter. Iemand die aanwezig is tijdens de plaatsing om ons te tonen waar het kasteel moet komen te staan is altijd handig.

Het haai springkasteel huren is gegarandeerd de moeite!

Volg ons op Facebook.