Het krokodil springkasteel huren voor een beestig feest.

krokodil springkasteel hurenOnze krokodil is misschien wel één van de populairste springkastelen in de aanbieding. Als je graag een springkasteel wil huren en zo van je feest een succes maken, is het krokodil springkasteel huren een goede zaak. Het is trouwens de enige krokodil die je wél in je tuin wil hebben. Lees hieronder verder en kom alles te weten over het krokodil springkasteel huren!

Waarom het krokodil springkasteel huren?

krokodil springkasteel huren Omdat plezier gegarandeerd is voor mensen van alle leeftijden! Want eens naar binnen geklauterd door zijn grote bek met spierwitte tanden, kan jong en oud zich naar hartelust uitleven in onze multiplay krokodil. Zit er misschien een feestje aan te komen? Of zoek je de ideale manier om de kinderen wat af te leiden tijdens een evenement? Aarzel dan niet om ons krokodil springkasteel te huren! Met zijn vele leuke obstakels binnenin en een supertoffe glijbaan zal hij overal en altijd scoren en elk feestje onvergetelijk maken! Hij staat bovendien garant voor uren speelplezier en kinderen die een onvergetelijke dag zullen beleven. Daarom is het krokodil springkasteel huren zeker de moeite waard!

Het krokodil springkasteel huren…nu meteen.

Wat zijn de voordelen van het krokodil springkasteel huren? Eerst en vooral omdat het een verrassend leuke activiteit voor de kinderen biedt (misschien ook wel voor de ouders?) tijdens alle feestjes, evenementen of zelfs misschien gewoon op een luie zondag of woensdagnamiddag! Iedereen zal zich naar hartenlust kunnen uitleven in onze krokodil. Daarom moet je al zeker het krokodil springkasteel huren. Liever een anders springkasteel? Klik dan hier voor meer keuzes.

Vervolgens maakt ook het praktische aspect onze krokodil zo fantastisch, met zijn makkelijke vorm en niet al te grote afmetingen past hij in de meeste tuinen in Vlaanderen met sprekend gemak! Kortom, aarzel niet om het krokodil springkasteel te huren!

Tot slot bieden wij bij al onze springkastelen een slecht weer garantie aan, zodat wanneer uw speciale dag dreigt in het water te vallen, u steeds het kasteel kan afbellen en dit tot 24 uur op voorhand.

Zonder zorgen het krokodil springkasteel huren!

Wat is bij het krokodil springkasteel huren inbegrepen?

Uiteraard de krokodil zelf, als die braaf is en niet bijt tenminste. Ook de levering, plaatsing en de ophaling zijn steeds met de glimlach. Wij zorgen voor alles zodat je volop kan genieten van het feest en van de blije kinderen dankzij de kroko. Het verlengsnoer, bevestigingsmateriaal en de blower zijn eveneens inbegrepen, maar vergeet vooral onze slecht weer garantie niet.

Wat hebben wij daarvoor nodig?

Vanzelfsprekend is er voldoende ruimte nodig om het springkasteel te kunnen plaatsen. Hiervoor is het aan te raden dit vooraf eens na te gaan. We hebben eveneens een acceptabele doorgang nodig, aanbevolen is minstens 1 meter breed. Iemand die aanwezig is tijdens de plaatsing is altijd handig om ons te tonen waar het kasteel moet komen.

Nog vragen? Contacteer ons!

Of volg ons op Facebook.