Haal de jungle in je tuin door het Megafun krokodil springkasteel te huren!

Wie droomt er nu niet van om eens op safaritocht te gaan? Klimmen, kruipen, glijden, … het kan allemaal met dit krokodil springkasteel te huren. Zo is niet alleen de buitenkant helemaal in thema, ook de binnenkant is helemaal ingekleed. Wanneer je naar binnen klautert bots je binnenin op nog heel wat leuke obstakels.

Nu het Megafun krokodil springkasteel bestellen!

Zowel voor de jongere als de oudere kinderen is het Safari springkasteel huren echt een niet te missen activiteit. Met z’n mooie kleuren en figuren is het een blikvanger op elk soort feest of evenement je zoekt te organiseren. De kinderen amuseren zich rot en het is in één klap een prachtige inkleding, wat de sfeer en gezelligheid nog een extra stimulans geeft. Met zijn niet al te grote afmetingen is dit springkussen handig te plaatsen in de tuin of indoor. Net zoals bij al onze springkastelen hoort bij deze steeds een slecht-weer-garantie, waardoor je bij slecht weer tot 24 uur voor levering kosteloos kan annuleren.

Krokodil springkasteel huren

Wat is bij het Krokodil springkasteel huren inbegrepen?

Eigenlijk zorgen wij voor alles bij het krokodil springkasteel huren. Natuurlijk de levering, de plaatsing en de ophaling. Maar ook het voorzien van voldoende verlengkabels en indien nodig de verankering. Wat wij nodig hebben is natuurlijk een voldoende grote ruimte waar het springkasteel geplaatst mag worden. De afmetingen staan hierboven vermeld dus het is steeds handig om dit eens na te kijken. Een doorgang naar die plek van min  stens 1 meter breed is ook steeds handig. Nog vragen omtrent het safari springkasteel huren? Je kan ons steeds contacteren.

Klik hier voor nog meer springkastelen.