Het multifun dino springkasteel huren? Een bangelijk idee!

Wie wil er nu niet graag eens een dinosaurus op zijn feest hebben?  Kinderen zijn in ieder geval verzot op een partijtje ravotten met onze dinosaurus. Het multifun dino springkasteel huren is dan ook een leuke aanvulling voor eender welk feest. De levensechte dino met tropische look wordt binnenkort dé aandachtstrekker bij uw volgende evenement.

Urenlang spring- en speelplezier is er gegarandeerd met het multifun dino springkasteel huren. Zo kan je er naar hartelust in springen maar zijn er evengoed obstakels, net zoals je ze in het oudheid toen de dino’s leefde ook zou tegen komen. Bovendien is er aan de zijkant nog een glijbaan, voor velen het leukste wat je kan hebben aan een springkasteel…

Reserveer hier de multifun dino!

Zit je bijvoorbeeld met een verjaardagsfeestje maar weet je niet wat gedaan met de kinderen? Het multifun dino springkasteel huren biedt dan een uitstekende oplossing! De (b)engeltjes zal je niet meer horen eens zij onze dino tegen het lijf gelopen zijn. Toevallig geen zin om alweer pannenkoeken te bakken? Reserveer dan onze popcornmachine heel voordelig erbij en smullen maar! Ingrediënten zijn inbegrepen, dus gemakkelijker kan niet.

Het Multifun dino springkasteel huren? Dat is plezier verzekerd.

Even gemakkelijk is het om het multifun dino springkasteel te huren, want je hoeft je nergens zorgen om te maken. Het leveren, het installeren en het terug ophalen doen we natuurlijk allemaal zelf. We zorgen ook voor voldoende verlengdraad en materiaal voor de verankering indien nodig. Handig is ook dat dit springkussen niet al te grote afmetingen heeft en daardoor in heel wat tuinen past. Aarzel dus niet bij het multifun dino springkasteel huren! Bovendien bieden wij een ‘slecht weer garantie’ aan bij het multifun dino springkasteel huren. Dus wanneer uw evenement in het water dreigt te vallen, kan je kosteloos annuleren en dat tot 24 uur voor de levering.

Kijk hier voor nog meer springkastelen!