Het multifun haai springkasteel huren? Een bangelijk idee!

Wie wil er nu niet graag eens een haai op zijn feest hebben?  Kinderen zijn in ieder geval verzot op een partijtje ravotten met onze haai. Het multifun haai springkasteel huren is dan ook een leuke aanvulling voor eender welk feest. De levensechte haai met oceaan look wordt binnenkort dé aandachtstrekker bij uw volgende evenement.

Urenlang spring- en speelplezier is er gegarandeerd met het multifun haai springkasteel huren. Zo kan je er naar hartelust in springen maar zijn er evengoed obstakels. Bovendien is er aan de zijkant nog een glijbaan, voor velen het leukste wat je kan hebben aan een springkasteel…

Reserveer hier de multifun haai!

Zit je bijvoorbeeld met een verjaardagsfeestje maar weet je niet wat gedaan met de kinderen? Het multifun haai springkasteel huren biedt dan een uitstekende oplossing! De (b)engeltjes zal je niet meer horen eens zij onze haai tegen het lijf gelopen zijn. Toevallig geen zin om alweer pannenkoeken te bakken? Reserveer dan onze popcornmachine heel voordelig erbij en smullen maar! Ingrediënten zijn inbegrepen, dus gemakkelijker kan niet.

Het Multifun haai springkasteel huren? Dat is plezier verzekerd.

Even gemakkelijk is het om het multifun haai springkasteel te huren, want je hoeft je nergens zorgen om te maken. Het leveren, het installeren en het terug ophalen doen we natuurlijk allemaal zelf. We zorgen ook voor voldoende verlengdraad en materiaal voor de verankering indien nodig. Handig is ook dat dit springkussen niet al te grote afmetingen heeft en daardoor in heel wat tuinen past. Aarzel dus niet bij het multifun haai springkasteel huren! Bovendien bieden wij een ‘slecht weer garantie’ aan bij het haai springkasteel huren. Dus wanneer uw evenement in het water dreigt te vallen, kan je kosteloos annuleren en dat tot 24 uur voor de levering.

Kijk hier voor nog meer springkastelen!