De Obstakel run huren bij Springkastelen Het Feestbeest.

Hét paradepaard van Springkastelen Het Feestbeest is toch wel deze Obstakel run. Het Obstakel run springkasteel huren is dan ook het beste wat je kan doen om op een zonnige dag je feestje of evenement tot een succes te maken. Het is een groot springkasteel van de nieuwste generatie, met allerlei obstakels, klimmuur en glijbaan. Bovendien is de hele set in een zomers thema. Haal met dit obstakel run springkasteel het zonnetje in huis.  Met zijn 14 meter past hij trouwens nog in heel wat Vlaamse tuinen. Niet twijfelen dus, gewoon die obstakel run  huren. Dit springkasteel wordt trouwens gesmaakt door jong en minder jong.

 

Het obstakel run springkasteel huren voor je feestje of evenement?

Wil je de obstakel run huren voor je evenement? Dan zal je met dit springkasteel zeker succes hebben. Ideaal is het om deze hindernisbaan dan te combineren met een van onze andere springkastelen, zo hoeven niet alle leeftijden bij elkaar op hetzelfde springkussen, maar kunnen bijvoorbeeld de jongsten zich veilig uitleven op een kleiner springkasteel, terwijl meestal de iets ouderen dan de obqtakel run voor hun rekening nemen. Klik hier voor de rest van ons aanbod. Een tweede springkasteel huren voor hetzelfde evenement kan bij ons daarom aan een voordeliger tarief.

Steeds een goede service wanneer je bij ons een springkasteel huurt.

In de prijs is echt alles inbegrepen zodat je je bij de obstakel run huren niet hoeft te bekommeren over praktische zaken. Wij brengen het springkasteel ter plaatse, stellen het op en breken het op een afgesproken tijdstip terug af. Bovendien is er een slecht-weer-garantie, zodat je in het geval dat je feestje in het water dreigt te vallen, tot 24 uur voor de levering kan afbellen zonder kosten.

Meteen de Obstakel run huren kan hier!