Een lekker extraatje voor jouw feest? Dan kan je de popcornmachine huren bij Het Feestbeest.

popcornmachine hurenGeen zin om pannenkoeken of wafels te bakken tijdens je feestje of evenement? De popcornmachine huren is daarom het perfecte alternatief. Je tilt je feestje gewoonweg naar een hoger niveau. Ons machientje is daarom populair op allerhande feesten en evenementen. Ook op een braderij zijn er genoeg mensen te vinden die wel een zakje popcorn lusten. Of zoek je misschien een kleine bijverdienste op de lokale kermis? De popcornmachine huren biedt heel wat kansen.

Iedereen kan popcorn maken!

popcornmachine hurenPopcorn maken met de popcornmachine huren is echt niet moeilijk. Je  bent er meteen weg mee. Alle ingrediënten zoals de zakjes, de maïs en de suiker zijn bovendien inbegrepen. Je kan dus meteen beginnen! Een handig instructieblad krijg je ook, maar bij levering leggen we het graag even uit. De bijgeleverde ingrediënten zijn goed voor 50 porties. Op voorhand bijbestellen is mogelijk. De popcornmachine wordt na elke verhuur door ons steeds grondig gereinigd. Alweer een zorg minder dus.

Ik wil meteen de popcornmachine bestellen.

Bij Springkastelen Het Feestbeest uit Berlaar kan je naast een popcornmachine huren ook een springkasteel huren. Wij garanderen steeds een goede service zodat niets een superleuk feest in de weg staat. Elk feestbeest vindt er bovendien zeker z’n ding. Kijk daarom nog even verder op onze website. Een springkasteel of een popcornmachine huren is steeds een goed idee. Het vraagt geen werk en valt letterlijk en figuurlijk in de smaak.

Wanneer je de popcornmachine samen huurt met een springkasteel, dan is de levering ervan gratis! Daarnaast geldt eveneens onze ‘slecht weer garantie’. Zo kan je bij slecht weer kosteloos annuleren tot 24 uren voor de levering. Niet twijfelen dus want je feest of evenement wordt extra lekker door de popcornmachine huren.

Geen zorgen, gewoon die popcornmachine huren.

Raadpleeg hier de voorwaarden.

Volg ons op Facebook voor de laatste nieuwtjes van Springkastelen Het Feestbeest!