Een springkasteel huren maakt van elk feest een knaller.

Zonder zorgen een springkasteel huren? Het kan bij Springkastelen Het Feestbeest.

Gratis annulatie bij slecht weer.

Dit kan tot 24 uur voor de levering. Heb je dus een feestje gepland en je wil graag een leuke extra? Dan kan je zonder zorgen een springkasteel huren om je feest op te vrolijken. Hiervoor ben je bij Springkastelen Het Feestbeest aan het juiste adres. Bij ons is een springkasteel huren nog echt goedkoop. Je zal er zeker geen spijt van krijgen!

Wij bieden een uitstekende service.

Onze springkastelen worden steeds geleverd en opgehaald op een met u afgesproken tijdstip. Naast onze uitstekende service zijn we bovendien de goedkoopste in de regio. Wij zijn gevestigd in Berlaar, wat centraal ligt in de provincie Antwerpen. Wij leveren natuurlijk ook in onze omliggende gemeenten zoals Lier, Koningshooikt, Putte, Beerzel en Nijlen. Verder zeker nog in Kessel, Bevel, Heist-op-den-Berg, Itegem, Schriek, Herenthout en ver daarbuiten. Onze springkastelen zijn trouwens van een uitstekende kwaliteit en zijn daarom allemaal voorzien van een keuringsbewijs. Zo ben je er zeker van dat wij enkel kwaliteitsvolle springkastelen aanbieden. Een springkasteel huren doe je dus zonder zorgen.

Nu meteen een springkasteel bestellen doe je HIER.

Heb je zin gekregen in een springkasteel huren? Bel of mail ons dan vrijblijvend voor verder informatie. Om een definitieve bestelling aan te vragen vul je het bestelformulier in. Zo beschikken wij over uw correcte gegevens.

Een springkasteel huren is steeds een goed idee.

springksteel huren

We bieden een ruime keuze aan springkastelen zodat je hier zeker vindt wat je zoekt. Ze worden gesmaakt van groot tot klein, zowel door jong als wat ouder. Bekijk daarom zeker onze nieuwe aanwinsten zoals de Beachrun, de Piratenboot, de Safari en de Gorilla. Ook nieuw is dat er voor de prinsessen en ridders onder ons de Ridderburcht is bijgekomen, naast het prinses springkasteel. Daarnaast waren er al de erg populaire springkastelen zoals de krokodil en de haai. Deze zitten eveneens vol obstakels en hindernissen. Daarbovenop kan je bij ons een exclusief octopus speeleiland huren! Is dit allemaal nog niet spectaculair genoeg? Dan is er zelfs een zeer kleurrijke obstakelrun! Met zijn grote glijbaan en verschillende obstakels beleef je gegarandeerd uren springplezier!

springkasteel huren Een popcornmachine huren is een leuke extra!

Naast een springkasteel kan je bovendien nog een popcornmachine terugvinden in ons aanbod. Deze is ideaal om uw feestje compleet te maken zodat er nog lekker gesmuld kan worden!

Binnenkort kan je naast een springkasteel huren ook een passende tent huren.

Verder verhuren wij binnenkort ook tenten. Zo kunnen we een volledig pakket aanbieden voor uw feest of evenement!

Beestig springen bij Het Feestbeest!springkasteel huren

Wil je bovendien aan een goede prijs een springkasteel? Bij Springkastelen Het Feestbeest ben je hiervoor aan het juiste adres. Wij leveren springkastelen in Berlaar en omstreken op alle soorten evenementen en feesten. Dit doen we steeds aan de beste prijs.

Een springkasteel valt altijd in de smaak! Alvast pret verzekerd bij deze gelegenheden.

  • communiefeest
  • lentefeest
  • huwelijk
  • BBQ
  • doopsel
  • babyborrel
  • après-ski

Onze springkastelen doen het dan ook altijd zeer goed bij jeugdverenigingen en scholen. Zij zijn vaak fan van een van onze hindernisbanen. Dit soms in combinatie met een ander springkasteel. Vraag hiervoor vrijblijvend meer informatie.

Springkasteel huren Herentals

Bezoek bovendien onze promopagina voor een goedkoop springkasteel huren. Hier vind je onder andere de indoor- en midweekpromo! Zo krijgt je bij een springkasteel huren steeds de beste prijs en dat voor elke gelegenheid.

Springkasteel huren Lier
Springkasteel huren Heist-op-den-Berg